Suunnittelu


Etusivulle

Suunnittelusivulle

Neuvonta

Valvonta

Rakennuttaminen

Työnäytteitä

Yritys

Yhteystiedot
Luonnossuunnitelma    Piha- ja istutussuunnitelma  Osasuunnitelma

SUUNNITTELU

Suunnittelu aloitetaan aina kartoittamalla asiakkaan toiveet, tutustumalla suunniteltavan alueen luontaisiin lähtökohtiin ja paikan henkeen sekä määrittämällä pihan rakentamiseen varattu budjetti.

Yhdistämällä asiakkaan toivomukset, paikan suomat mahdollisuudet ja suunnittelijan ammattitaito löydetään jokaiseen kohteeseen parhaat ja toimivimmat ratkaisut. Tavoitteena on luoda kokonaisuus joka on tyyliltään ja toimivuudeltaan ympäristön kanssa sopusoinnussa kaikkina vuodenaikoina.

Suunnitelma voi koskea joko koko pihaa tai vaan osaa siitä. Se voi olla joko yleisluontoinen luonnossuunnitelma tai viimeistelty piha- ja istutussuunnitelma tai se voi koskea vain pihan osaa, kuten esimerkiksi kasviryhmää, vesiaihetta tai sisääntulopihaa. Suunnittelun kohteena voi olla myös parveke tai patio.

Suunnitelman hinta määräytyy aina kohteen mukaan. Pyydä tarjous!

Pihaan kannatta satsata! Hyvin suunniteltu ja toteutettu piha parantaa elämänlaatua, vähentää stressiä ja lisää mielihyvää. Lisäksi se nostaa tutkimuksen mukaan kiinteistösi arvoa jopa 11,5 % (Inari Jansson 2010).

Katso tästä miten varaudut suunnittelijan ensimmäiseen käyntiin.

Tästä pääset katsomaan suunnitteluopasta (pdf 1,44Mt)