Yritys


Etusivulle

Suunnittelusivulle

Neuvonta

Valvonta

Rakennuttaminen

Työnäytteitä

Yritys

Yhteystiedot


YRITYS

Puutarhan Kultaisen Leikkauksen palveluvalikoimaan kuuluu maisema- ja vihersuunnittelu, viheralan neuvonta, vihertöiden valvonta ja puutarha-alan koulutus. Toimin myös rakennuttajakonsulttina sekä teen 3D-kuvia.

Asiakkaita ovat yksityishenkilöt, asunto-osakeyhtiöt, yritykset, puolijulkiset ja julkiset kohteet. Erityisosaamisena on pedagogisten, elvyttävien ja kuntouttavien ulkoalueiden suunnittelu.


Puutarhan Kultainen Leikkaus
Maarit Ketola

Puutarhan Kultainen Leikkaus  (Y-tunnus 2203222-2) on perustettu vuonna 2008. Yrityksen päätoimialana on maisema- ja vihersuunnittelu.

YRITTÄJÄ MAARIT KETOLA

Olen suorittanut puutarhurin perusopinnot Tuorlassa 2005 ja valmistunut hortonomiksi Hämeen ammattikorkeakouluista, maisemasuunnittelun koulutusohjelmasta 2010. Aikaisempi koulutushistoriani pitää sisällään kodinhoitajan ja lastentarhaopettajan tutkinnot.

Minulla on runsaasti työkokemusta sosiaalialalta, lapsista vanhuksiin ja moniin erityisryhmiin. Yhdessä maisemasuunnittelija koulutuksen kanssa tämä antaa erinomaisen pätevyyden suunnitella pedagogisia, elvyttäviä ja kuntouttavia ulkoalueita.

Olen tehnyt opinnäytetyöni aiheesta  ´Viherympäristö sosiaalipedagogisen hevostoiminnan tukena - Vuorovaikutteisuus osana Metsäkylän ratsastuskeskuksen ympäristön suunnittelua´

Tästä katsomaan opinnäytetyötäni (pdf  17,1 Mt)
ja siihen liittyväa  suunnitelmaa  (pdf 1,24 Mt)